Productlabel als Leveranciers Portal

Wilt u dat uw leveranciers uw artikelen en de verpakkingen voorzien van het door uw gewenste barcode label? Productlabel is een online portal en overal ter wereld toegankelijk. U kunt uw leveranciers toegang geven tot een gepersonaliseerde en beveiligde Productlabel omgeving.

Altijd het juiste barcode label

Uw leveranciers of producenten genereren de door uw gedefinieerde barcode labels en bevestigen deze op de artikelen en omdozen. Uw goederen zijn te traceren in de keten en uw goederenontvangst proces verloopt efficient en snel.

Beveiligde web omgeving

Het voordeel hiervan is dat u hiermee ook het labelen van uw goederen door uw externe vestigingen of toeleveranciers kan faciliteren en borgen. Bij het printen zorgt Productlabel ervoor dat de labels de juiste variabele informatie krijgen. Zoals artikelnummers, aantallen of gewichten, houdbaarheidsdata en partij/batch.

Syngenta Seeds stroomlijnt inkomend proces met Productlabel

GS1 Code Barcode ProductlabelOveral ter wereld loggen leveranciers in op de Syngenta Productlabel portal en genereren op basis van SAP-data de juiste barcode labels. Syngenta is overgegaan op product labeling om meer grip te krijgen op het inbound proces. De logistiek van zaden is complex. Een barcode is daarbij cruciaal om de goederenontvangst te stroomlijnen en continu inzicht te hebben in de voorraad.

Syngenta Vendor Productlabel Portal

“Productlabel van T2S brengt eenvoud in onze logistiek operatie. Onze vendoren kunnen wereldwijd gebruik maken van de Productlabel SaaS applicatie. Op basis van SAP data genereren zij de juiste productlabels met een barcode, zodat elke levering scanbaar is en geverifieerd kan worden met ons SAP systeem”, vertelt Piet Zweed, Proces Specialist bij Syngenta.

Van twee weken naar twee dagen

“Ondanks de complexiteit van het project bleek de businesscase simpel rond te rekenen. De snelheid van het binnenkomende proces kon namelijk van twee weken naar twee dagen worden teruggebracht. En daarbij nam de foutkans door verwisseling af tot vrijwel nihil.”

Download hier de business case van Syngenta.